2009. sze 15.

2.nap

írta: connor o reilly
2.nap

2.nap: (09.11.):

Elmentem várost nézni a központba. Nagyon csecse minden, sok a fehér épület, nem kell bedepizni. Teljesen mindegy mikor megyek ki az utcára a spanyolok mindig kint ücsörögnek valami hely előtt és kávéznak, beszélgetnek, nem azok az egymagukban ácsorgós népség.
Ismét egy utcakeresés által megismerkedtem két olasz sráccal, ők is erasmusosok, a művészetire fognak járni. Együtt mentünk várost nézni, a végén meghívtak estére vacsorára hozzájuk(és még csak a 2.napom itt)
Este el is mentem, viszonylag messze laknak tőlem. Egy lengyel sráccal laknak,aki aránylag jól beszél angolul, erős oroszos beütéssel persze.
A kaja disznóhús volt, salátákkal, meg borral.
Aztán lementünk városnézősdibe. Egy aránylag szélesebb utcában egy templom előtt egy kisebb fiestába csöppentünk, nagyon nagy hangerővel nyomták a zenét. Nálunk még azért is szól Pesten a szomszéd, ha hangosan húzzuk le a wc-t..., itt még rendőrt se láttam, és tényleg, valóban megküldték a decibeleketJ Néhány öreg néni szambázva vonult az utcán érdekes figurákat produkálva közbe (itt ez teljesen normális). A gyerekek is kint vannak az utcán, itt máskor van a takarodó.
Szólj hozzá