2009. sze 17.

Most már aztán abbafejezhetné...:)

írta: connor o reilly
Most már aztán abbafejezhetné...:)

Már 3 napja esik itt Valenciában. Állítólag hétvégétől megint jó idő lesz.
A suliban felvették nekem a tárgyakat, de mivel 3 különböző tanszéken fogok tanulni, engedélyt kell kérnie a fő tanszékemnek a többitől.
Az órák már hétfőtől vannak, de az irodában azt mondták, hogy jövő hétnél előbb nem igen tudunk bejárni. Szóval ne idegeskedjünk, majd megoldódik és kész. Ma találkoztam egy magyar lánnyal az egyetemen. Pesten a tájépítészetire jár, tehát ő is a Villányi úton van.
Megismerkedtünk egy másik olasz sráccal Yari-val, vele beültünk egy nagyon vidám helyre. Egy italbolt és egy borozó van egy helyen. Lehet kérni sonkát, sajtot, olivabogyót meg I dont know, valamint hordókból csapolják a bort. De lehet választani persze vagy 1000 fajtából polcról is.
Az egyetemen van egy kajálda ahol az a vicces, hogy sört csapolnak és 10 féle borból lehet választani. Tehát lehet a tanárokkal koccintani egy jól sikerült vizsga után!:)
Elég sokat fotózom, de amíg nem lesz saját netünk nem tudom feltölteni sajna. Tegnap megkötöttük a szerződést egy céggel, elvileg hétfőn beszerelik. Már mindenki nagyon várja, mert elég nehéz net nélkül boldogulni.
Ma elmegyünk első erasmusos „bulinkba” valami Carribien’s pub nevű helyre. A suli utcájába van, ami meg pár lépésre van a Mestallatól(F.C Valencia csarnoka).
Két napja megérkezett Magyarországról Bakó Jancsi is, úgyhogy ő is csatlakozik díszes társaságunkhoz ma.
Tegnap a két német remetét neki sikerült előszőr kicsalogatni szobájukból.
Kiderült, hogy az egyiknek van egy két éves gyereke is...no comment
Ma elmentünk a kikötőbe Giuliával. Legyalogoltuk a lábunkat, de azért jó volt. Úgy tudom, Spanyolországban itt van a hajón szállítás központja.
Voltunk ma valami erasmus irodába diákoknak való kártyát csináltatni, ez jogosít mindenféle kedvezményre állítólag. Holnap megérkezik a spanyol bankkártyám ami egyben diákigazolvány is. Azzal is minden kedvezményesen vehető igénybe diákoknak, pl.(utazás)
Így egy diákbérlet egy hónapra 23 euró lesz, egyébként 37.
Lehet, hogy írtam már de nem baj, Valenciában minden utcában van egy, vagy több gyógyszertár...Valaki elmondhatná, hogy miért kell ennyi, mert nem jövök rá!?
Mára ennyi, holnap jelentkezem.
Szólj hozzá